Jdi na obsah Jdi na menu
 


Alice Cullen

23. 1. 2011

 

Alice Cullen

Narodila se roku 1901, bylo jí 19 když byla přeměněna.Alice byla držena v ústavu pro choromyslné kvůli své schopnosti vidět vize z budoucnosti. Stale se chráněnkou upíra, která pracoval v budově. James, upír lovec, se chopil výzvy ji jednoduše ulovit, protože ji chtěl jiný upír. Jakmile mu bylo jasné, že po ni James jde, on, ten upír který pracoval v blázinci, osvobodil Alici a přeměnil ji předtím, než ji James mohl zabít. James namísto toho zabil toho druhého upíra. Neměla žádnou vzpomínky na tyto události a odešla, aby našla svou vlastní cestu.
V některé ze svých vizí spatřila Jaspera. Pátral po někom a Alice mu poskytla to, co hledal. Jeden druhého našli v roce 1948 a roku 1950, Carlisla našli pomocí jejích vizí. Od té doby se stali členy rodiny.
Alice a Jasper se úředně vzali, ale na rozdíl od Rosalie a Emmetta, jednou je dost.
Alice s Bellou se stali dobrými přítelkyněmi prostřednictvím jejího přátelství s Edwardem. V roce 2006, když Cullenovi opustili Forks, je to Alice, kdo se první vrátil informovat Bellu. Alice také jede s Bellou do Itálie zachránit Edwardův život. Nyní jsou nerozlučné sestry/švagrové.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Komentář

Terka,19. 3. 2012 17:43

Já Mám Alici nejraději!