Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jasper Hale Cullen

23. 1. 2011

 

Jasper Hale Cullen

ObrazekJasper sloužil jako major v armádě v průběhu Občanské války(„sever proti jihu“). Byl velmi charizmatický a lidé ho poslouchali. Byl nejmladší major v armádě. Maria,  ho přeměnila v roce 1863. Jasper byl deprimovaný nad svým způsobem života protože jeho lidské charizma v upírském životě zesílila a stalo se z toho schopnost ovládání emocí a také cítění emocí, tudíž když lovil lidi, vždy cítil ten strach a tak začal hledat nový způsob života. Ještě předtím se díky upířím válkám na jihu o území vedl s Mariou nejsilnější armádu novorozených díky jeho daru. Dokázal novorozené uklidnit a vycvičit je což za normálních okolností nebylo možné. Jeho hledání ho v roce 1948 zavedlo k Alici, následovně roku 1950 ke Carlieslemu.
Jasper zakusil ty nejtěžší časy s životním stylem, který ustanovila rodina Cullenů. Vyhýbal se kontaktům s lidmi, protože ho lákalo víc než ostatní napít se z nich. Chodit do školy je těžký oříšek, ale on to dělá pro Alici, protože ona je celý jeho život.
Jasper používá příjmení Hale, protože on a Rosalie vypadají natolik podobně, že se lidé domnívají, že jsou to dvojčata. Upíří mají sklony jít ruku v ruce s čímkoli, v co lidé chtějí uvěřit. Rosalie trvá na používání Hale jako příjmení, a proto ho také Jasper přijal za své.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář