Jdi na obsah Jdi na menu
 


Volturiovi

23. 1. 2011

 

Volturiovi

Královská upíří rodina, určujíc zákony ve světě nesmrtelných, stvořena před třemi tisíci lety. Základem byli bratři Aro, Cauis a Marcus.

Aro

ObrazekVůdce, schopen číst myšlenky dotekem. Pro vítězství je schopen všeho i ztrátu milované osoby. Na začátku když začal budovat jejich armádu stvořil svou sestru, doufajíc, že bude mít dost silný potenciál aby měla dar. Dar měla, ale ne nějak výhodný. Svou sestru velmi miloval jenže ta se zamilovala do Marcuse,  té době ještě poměrně vyrovnaného a šťastného muže, který její lásku opětoval. Aro se bál aby ho neodvedla od cesty stvořit svět ve kterém vládl řád a tak svou sestru zabil. Marcus se to nikdy nedozvěděl. Čte myšlenky dotekem.

 

 

 

 

Caius

Většinou dává příkazy k ničení. Nechal vyvraždit Děti Měsíce, tedy skutečné vlkodlaky protože s jedním málem prohrál boj.
Obrazek

 

 

 

 

 

 

 

 

 Marcus

 

Věčně znuděnýObrazek anevyrovnaný se svým životem díky smrti Arovi sestry. Má schopnost
cítit citové vztahy mezi lidmi a byl velice překvapený láskou Edwarda k člověkovi. Tak silné pouto ještě neviděl a ještě k tomu k smrtelné bytosti. nevyrovnaný se svým životem díky smrti Arovi sestry.

 

 

 

 

 

 

Jane a Alec

Čarodějnická dvojčata, tak jsou nazývány. Volturiovy je zachránili před upálením kvůli čarodějnictvím. Již jako lidé měli potenciál a tak ho Aro zkusil rozvinout když je učinil upíry. Jane je schopná pomocí myšlenky zaměřené osobě způsobit iluzi neskonalé bolesti jako při pálení zaživa. Alec je schopný zbavit i desítky lidí najednou všech smyslů. Dotyční zůstou v temnotě, nic neslyší, nevidí, necítí.

Obrazek Obrazek

 

ObrazekDemetri

Má vztah s Jane. Je stopař. Není pouze stopař jako například James, který si vyspěstoval pouze vášeň k lovu. Stopařství je Demetriho schopnost. Je to skoro jako čtení myšlenek na dálku. Myslí na danou osobu a ví kterým směrem ta osoba jde, jakoby jí slyšel. Dokáže najít každého na světě, nikdo jim proto nikdy neunikne.

 

 

 

 

 

ObrazekFelix

Má obrovskou sílu, která je přirovnávána k Emmettovi a proto je určený k trhání kamených těl provinilých upírů.

 

 

 

 

 

 Renata

Štít, ani zdaleka tak silný jako Bella, dokáže chránit maximálně tři osoby pomocí doteku. Má za úkol chránit hlavně Ara.

Heidi

Je posílána lovit turisty jako potravu.

Chelsie

Má schopnost vycítit citové vazby a buďto je posílit nebo roztrhat. Samozřejmě u velice silných rodiných vazeb jako mají Cullenovi by se jí to nepodařilo. Díky ní jsou Volturiové tak sehraní a silní.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář